En bit på vägen..

Hej hej, Maja här!

Nu börjar saker och ting äntligen hända. Min farfar som är extremt händig och mycket byggkunnig hjälper oss att bygga i bilen. Vi är väldigt tacksamma och glada för hans hjälp Det är mycket mer jobb än vad vi nånsin kunde tro att få ihop allt. Saker och ting måste ske i rätt ordning och vara noggrant utfört. För ett par månader sen hade vi en naiv tanke om att vi skulle fixa färdigt allting på en helg. Vi åkte till Hornbach och det var allt vi hann med den helgen haha.. Det är mycket planering och undersökning som krävs i detta projekt!

I söndags åkte jag, min syster Matilda, min farfar Pigge och hunden Bolt på en heldagsutflykt till Malmö i jakt på en säng som skulle passa bilen. Jag och Dag hade bestämt oss för att den skulle vara 120 cm bred och stommen behövde vara i trä för att kunna montera in den i bilen smidigt. Tanken är att sängen ska byggas ihop med både vägg och golv. Därför är sängen en viktig del i bygget, då konstruktionen utgår från den. Efter ett flertal besök i en djungel av loppisar hade vi fortfarande inte hittat den rätta.. Då gick jag in på blocket och hittade en perfekt säng som befann sig ungefär 10 minuter från vår plats. Den blev det! Sen lastade vi in sängen i bilen och körde till min farbror Dennis tomt där bygget ska äga rum!

Jag tänkte visa lite bilder som min farfar skickat till mig. Han har förkortat sängen på längden så att den ska få plats. Sen ska vi eventuellt höja upp sängen lite så att det blir mer plats för förvaring undertill. På söndag ska jag åka dit och hjälpa till. Tar med mig kameran då!

(Du kan klicka på bilderna om du vill se dem i större format)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: